dinsdag 17 juli 2012

Cyklop omsnoermachine M-Pac IV

De Cyklop M-Pac IV omsnoermachine, de ideale machine om te gaan starten met omsnoeren.

M-Pac IV Strapnwrap

Deze omsnoeringsmachine is multi-inzetbaar voor uiteenlopende pakketgroottes en is uiterst solide. Met de M-Pac IV kunnen pakketten gesloten, verzegeld, beveiligd of gebundeld worden. Zo wordt de kans op diefstal sterk verkleind en kan er bespaard worden op verzendkosten doormiddel van het samen binden van pakketten. De M-Pac IV kenmerkt zich door een zeer eenvoudige werking en heeft een stabiele, stalen constructie met 4 zwenkwielen met rem en een werkblad uit rvs.

5 opmerkingen:

  1. De machine wordt gebruikt in vele verschillende segmenten:horti, industrie, levensmiddelen, bouw en handel. Omdat deze machine geen boog heeft is het pakketformaat bijna oneindig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij hebben een M-pac IV in gebruik op ons media markt filiaal.
    Wij omsnoeren dozen om zeer verschillende redenen. Bijvoorbeeld als verzegeling of voor antidiefstal maar ook om dozen te versluiten of te hersluiten. Zo worden producten omsnoerd als telefoons, tablets en navigatiesystemen maar ook wasmachines, koelkasten en tv's. Omdat de machine geen boog heeft kan er elke doos op die je maar wenst. Een echte aanrader voor elk bedrijf !

    Groeten Sjoerd Visser

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handig voor omsnoeren pakketten... Hmmm, wij gaan ons eens even verdiepen in deze omsnoeringsmachine van Cyklop. Kan ik die bij jullie online bestellen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beste heer Haveman, deze omsnoeringsmachine is bij ons op de website te bestellen. Momenteel is hij in de aanbieding in combinatie met een doos omsnoeringsband.
      Zie: http://www.strapnwrap.nl/omsnoeringsband_pakket

      Verwijderen
  4. Wij gebruiken deze machine en het model hiervoor ( de m-pac III ) vrijwel op alle Gamma en Karwei filialen. Wij gebruiken het ook voor anti diefstal bij bijvoorbeeld kranen of electrisch gereedschap. Ook wordt hij veel gebruikt voor het omsnoeren van dozen en het samenbundelen van hout en laminaat. Het komt ook wel voor dat een product uit 2 dozen of meer bestaat deze bundelen wij dan ook samen tot 1 pakket. Kortom eindeloze mogelijkheden.

    Karel van Dam

    BeantwoordenVerwijderen