vrijdag 12 oktober 2012

Omsnoeren met Hotmelt polyester

Basis pakket omsnoeren
Voor een nette prijs hebben wij nu in ons assortiment een Basis pakket voor omsnoeren met Hotmelt polyester. Dit pakket is speciaal voor u samengesteld en bestaat onder andere uit:

  • Twee rollen omsnoeringsband (Verlijmde polyester / hotmelt)
    Deze 16mm omsnoerband is veel voorkomend in de hout en staalindustrie. Het is geschikt voor middelzware tot zware toepassingen. Op 1 rol zit 800 meter Polyesterband.
  • Een ORS Span Apparaat
    Deze spanner is geschikt voor PP- en PET band. PET band wordt gebruikt bij zwaardere toepassing en juist omdat de spanner hier ook mee overweg kan, is deze set in de toekomst uit te breiden voor het zwaardere werk.
  • 1000 Stalen Gespen
    Deze gespen zijn geschikt voor het sluiten van PP- en PET omsnoeringsband. Daarnaast zijn ze ook te gebruiken zonder apparatuur, omdat ze zelf blokkerend zijn. Ze houden de spankracht langdurig vast.
  • Universele Haspel (de V405)
    Deze haspelwagen is zeer degelijk uitgevoerd met rubberen loopwielen en opbergvakjes voor de spanner en gespen. Het vervangen van omsnoeringsband is eenvoudig en ook geschikt voor PP- en PET omsnoeringsband.

1 opmerking:

  1. Very very handy. Binnenkort moet ik allerlei pakketten omsnoeren. Ik neem contact met u op. U had het over een nette prijs :) Haha ik ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen